Stort oppdrag for Grafisk!


 

Før sommerferien fikk vi i oppdrag fra kjendispiraten Jarle Andøy om å lage plakater og menyer til det nye utestedet På Kanten i Stavern. Jarle og medarbeiderne hans var flere ganger her på AoK for å hente de ferdige produktene og for å bestille flere. I løpet av sommeren har det stormet rundt Jarle. Det kom klager fra naboer til utestedet om at det var for mye støy og lyd. Jarle svarte med at Larvik og Stavern var kjipe sommerbyer og ønsket en debatt rundt dette.
21August Annonse 23x3,4
Da vi startet opp i slutten av juli kom Jarle enda en gang på Grafisk. Han ville ha laget en annonse om en avslutningskonsert hvor blandt annet folkene fra Tangeruddampen skulle komme. Danna kastet seg over oppgaven og laget en annnonse etter Jarles ønsker. Lite visste hun at annonsen kom på førstesiden i Dagbladet og ble slått opp i flere medier!

Ordføreren i Larvik syntes ikke noe om at dette ble slått opp på førstesiden i en riksdekkende avis. Østlandsendingen på Nrk hadde et innslag om annonsen og Larvik og Stavern ble vel satt i et litt dårlig lys. Jarle er vant til at det stormer rundt han og inviterte til debatt samtidig som han promoterte for Tangerud Dampen sin dvd utgivelse. Det ble dermed enda en anonse på førstesiden i Dagbladet. Vi i avd. Grafisk er vel litt stolte av dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

More Stories From Uncategorized