bokseren Cecilie Brækkhus


Cecilia Brækhus (30) er nå verdens beste kvinnebokser etter å ha vunnet en kamp i natt mot Ann-Sophie Mathis (35).

 

Brækhus og Ann-Sophie bokset hele 10 runder før Brækhus vant klart på poeng 97-93. Etter 7. runden sier Brækhus at Ann-Sophine var ganske rystet. Jeg kunne tatt henne på knockout men dette ser hun først når hun ser opptakene av kampen senere.

 

Jeg skulle klinket henne rett ned, sier Brækhus. Brækhus hadde en kraftig blåveis under det venstre øye da hun møtte pressen søndag. Videre sier hun at det skal bli digg med noen dager fri. Jeg skal til  München på oktober festivalen i morgen,  og det gleder jeg meg  til – selv om det pleier å være ganske hektiske greier, sier Brækhus og ler sin trillende latter. Sauerlands oktoberfest pleier nemlig å inneholde både ompamusikk og mye godt drikke for den som måtte ønske det