Har stått brud 8 ganger på Hotel Cæsar


Har stått brud 8 ganger på Hotel Cæsar

Hotel Cæsar stjernen Rudy Claes synes det er emosjonelt utfordrende å gifte seg på skjermen. I løpet av Hotell Cæsars15 år har det vært mange dramatiske bryllup på skjermen. Hittil har det vært holdt 21 bryllup i såpeserien. Bryllup er noe veldig romantisk og vakkert, og det tenner noe i alle. Derfor må man ha mye av det, hele tiden, sier Nathalie Tonga, som spilte Liv Liland fra 2006 til 2009.

Som å gifte seg på ordentlig

Rudy Claes, som har spilt Eva Rosenkrantz siden 2004, har stått brud flere ganger enn de fleste i serien. Hele åtte ganger har hun ikledd seg brudekjolen på skjermen. Slike opptaksdager er veldig spesielle. Det er ikke en vanlig dag på jobben, men en stor dag. Nervene er på høykant hos alle, fordi bryllup er store scener med mange statister, det er mye som skal klaffe og vi har dårlig tid. Emosjonelt er det utfordrende å gjøre slike dager. Det er litt som å gifte seg på ordentlig, sier Claes.

Mange avbrutte bryllup

I en såpeserie som Hotel Cæsar er det ingen bryllup uten drama. Av de tjueen bryllupene i serien har åtte blitt avbrutt før eller under vielsen. Mange av bryllupene ender jo ikke så bra, og det er nesten så du forventer at det skal skje noe når de går nedover gulvet. Det er kjedelig om et bryllup går bra, sier Jannicke Øinæs, som spilte Cecilie Dahr Hove fra 2008 til 2010.

Rudy Claes