Karius og Baktus kommer på besøk


Karius og Baktus kommer på besøk!

Bølgen Kulturhus 25. januar kl 13.00.

Hei hurra, hurra, hurra, dette var da jammen bra! Få med deg denne populære forestillingen, og bli med når tanntrollene flytter inn i munnen til Jens.

Fluor eller ikke fluor, hvem har vel ikke hørt om de to små krabatene som slår seg ned i tennene til stakkars Jens, som hugger og hakker og ler så de ristet hver gang han jamrer ”Au, au, det gjør så vondt i tennene mine”, og deretter krever enda mer loff med sirup på?

Thorbjørn Egners historie om Karius og Baktus har satt sine tydelige spor i folkesjela, og alle lærer fra barnsben av å pusse tennene, ellers kommer Karius og Baktus på besøk!

Søte er de, men vondt gjør de.

Tanntrollene gjør mange morsomme sprell underveis, men også slik ugang at de alltid ender med å bli skylt ut på det åpne hav for så å lete etter nye tenner å flytte inn i.

Teaterversjonen av eventyret har igjennom mange år gjort suksess på utallige scener rundt om i vårt land, og stadig kommer nye generasjoner til som fryder seg over forestillingen som har befestet seg som en av de absolutte barneklassikerne.

Husk å være tidlig ute slik at dere får muligheten til å oppleve denne veldig populære forestilling om Karius og Baktus.

Forestillingen varer i ca. 35 minutter, og passer for barn i alle aldre.

Etter forestillingen kommer Karius og Baktus ut for å hilse på alle barna!

 

Karius: Sturla Berg-Johansen

Baktus: Talina Hansen Skogseth

Forteller: Hans- Petter Moen

Skrevet av Gro Anita Granlikarius og baktus