Ole Reidar til Lisboa


 

1. Gratulerer med dagen 1. juni. Hvordan skal du feire dagen?

 

 

 

-Takk for det. Jeg skal ikke feire nå, men neste helg.

 

 

 

2. Hva ønsker du deg?

 

Ole Reidar

 

-Jeg ønsker med en IPad. Men jeg må nok kjøpe meg det selv.

 

 

 

3. Vi har hørt at du skal ut og reise til sommeren. Kan du fortelle litt om det?

 

 

 

-Jeg skal til Lisboa på Isaac konferanse 2014. Der treffer jeg andre ask-brukere fra andre land. Det blir spennende! Jeg skal dra sammen med en gammel lærer fra videregående. Det er mulig jeg skal skrive om det på min hjemmeside www.oler-hansen.com.

 

 

 

4. Hvilke andre plander har du fremover?

 

 

 

-Jeg skal fortsette i min jobb på AoK. Og så skal jeg jobbe for TV2 skole. Jeg skal skrive enkle tekster for ask-brukere. Jeg har en avtale med TV2. Kanskje jeg også får andre jobber. Jeg vet ikke…

 

 

 

5. AoK-posten feirer at den i år er 20 år. Hva er ditt beste minne med jobben som avis-redaktør?

 

 

 

-Det er mange! Jeg må fortelle om en historie om Henning Nilsen. Han var på byen en kveld og sang blues. En dag kom han på mitt kontor på Gjærdal 12 med en kassettspiller. Han satt på kassetten og Henning synger blues! Det var noen som hadde tatt det opp på byen da han sang!

 

 

 

6. Har du noen ord du vil si til AoK-postens lesere til slutt?

 

 

 

-God sommer!Ole radarPortugisisk flagg