Reisebrev fra Singapore


Reisebrev fra Singapore

Belinda

 

Fredag 24.januar reiste jeg og mamma på en måneds ferie til Singapore, vi tok fly fra Torp til Kastrup i København og så direkte til Changi flyplass i Singapore. Flyturen tok 12,5 time. Vi samlet familien for å feire kinesisk nytt år.  Fetteren min og familien kom fra USA og kusinen kom min fra New Zealand. Men vi fikk også tid til å unne oss et par dager på hotell hvor vi bare slappet av. Søsteren min og familien kom også fra Tyskland. Det ble også tid til kitt shopping, jeg fikk kjøpt en ny datamaskin en caps og noen andre ting. Temperaturen på dagen lå mellom 24-33 grader. Noen gode måltider og sosialt samvær ble det også. Vi var blant annet på et hotell som heter Concorde hvor onkel, tante og kusine som heter Janice spanderte buffet på resten. Vi spiste blant annet krabbe og hummer, men også et rett som kalles Yu Sheng, det er en rett med syltede grønnsaker, og rå fisk.

Så ble det tid til 2 måltider hvor bare jeg og mamma dro ut med tante, onkel og kusinen min Janice Først var vi på Swensens, det er en restaurant som serverer alt fra is til vanlig middag. Så var vi på et hotell som heter Shangri-la hvor vi stappet i oss masse god mat.

Vi overnattet på et luksushotell som heter Marina Bay Sands, det har 57 etasjer totalt og et stort svømmebasseng på toppen. Mamma fikk møtt klassevenninnene sine fra 1. klasse og noen tidligere kollegaer fra tiden i Philips.  Torsdag 27.februar var det tid for å vende nesen hjemover igjen etter 4 varme uker.  Vi var samlet til et avskjedsmåltid.

 

Dette var litt om turen min til Singapore

Håper dere liker reisebrevet mitt

BelindaSingapores Flagg