Rettsaken Del 1.


 Rettsaken                Del 1.

Rettsaken mot Breivik pågår nå. Han hevder at han er tempelridder. Det er bare fantasi fra Breivik. Det sier den svenske forfatteren Jan Guillou, som har skrevet mye om og studert tempelridderen. Tempelridderne brukte muslimske leger, de var nemlig svært flinke.

Breivik er Nynazist og høyreekstremist.  Han er for vold revolusjon i Norge. Han ønsker regjeringens avgang og endring av styresettet. Breivik liker ikke politikken som for eksempel Arbeiderpartiet fører. Breivik er rasende på Arbeiderpartiet, fordi han mener AP har ødelagt Norge ved å invitere innvandrere til landet.

Jeg mener at  det Breivik sier bare er surr fra ! Breivik har ikke riktige fakta. Første innvandrere kommet til Norge på 60 – tallet. Før Breivik ble født.

Breivik har funnet opp nye ord som for eksempel ”kulturmarxister ”det kaller han Arbeiderpartiet.

Det er tullprat av Breivik. Arbeiderpartiet har bygget opp Norge etter andre verdenskrig!

Breivik gikk ikke siste år på videregående, han er en taper, men tror han er klok. Han hevder at Norge ikke har demokrati eller ytringsfrihet.

Jeg synes at han kommer med tull som ikke er sant.

For eksempel kritiserer Breivik Lillebjørn Nilsen for at amerikanske forfatteren og fredsaktivisten Pete Seeger i 1967.

han har skrevet pedagogiske sanger som ” Barn av regnbuen”.

Breivik har tatt feil igjen.

Lillebjørn Nilsen har aldri laget ”Barn av regnbuen” men han har skrevet norsk tekst til.

”My Rainbow Race” heter sangen og tekst og melodi er skrevet av den Breivik mener at arbeiderpartiet og auf  har indoktrinerte ungdommer og hjernevasket ungdommer .

også han mener at arbeiderpartiet og auf er svært likt hitlerjugend