Ylvis


Ylvis

 

 

 

Ylvis er en norsk revygruppe som består av brødrene Bård og Vegard Ylvisåker. De kommer opprinnelig fra Sogn, men har vokst opp i Bergen, Afrika og Bodø. Bård og Vegard skriver selv store deler av tekstene og musikken de fremfører.

Høsten 2011 hadde duoen premiere med talkshowet I kveld med Ylvis på TVNorge. De var selv programledere, og hadde i tillegg med Calle Hellevang-Larsen som medprogramleder. Programmet ble kåret til beste forestilling – TV/Film under Komiprisen 2012.

Høsten 2012 ble sesong 2 av I kveld med Ylvis sendt på TVNorge. Denne høsten starter sesong 3 av I kveld med Ylvis med Calle Hellevang-Larsen tilbake i trioen.

 

Seertall

Første sesong startet med 458.000 seere. Andre sesong åpnet med 341.000, før «Farmen» på TV 2 nærmest halverte seertallene senere i sesongen

534.000 så premieren på den tredje sesongen av «I kveld med Ylvis» på TVNorge i går. Det er ny premiererekord for brødrene, som har fått enorm oppmerksomhet verden rundt den siste uken for sin YouTube-hit «The Fox».

Tallene utgjorde en seerandel på 47,6 prosent i TVNorges primærmålgruppe, som består av seerne fra 15 til 50 år. I totalbefolkningen fikk programmet en seerandel på 32,2 prosent.

Bård og Vegard Ylvisåker har fått tilbud om å være med på alle mulige store TV-show i USA etter «The Fox»-videoen. Nå tvitrer gutta at de er på fly til LA med revekostyme i bagasjen.

 

The Fox videoen har nærmere 77 millioner visninger på youtube.ylvis_iheartradio_backstage_2013_p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

More Stories From Uncategorized